“Det var dejligt, at Jørgen Skouboe gav sig god tid til at snakke med tilhørerne før, i pausen og efter foredraget.”
Tommy Svendsen, Gamborg Foredragsforening


 

“Onsdag aften havde vi et foredrag med Jørgen Skoubo. Vores elever + forældre og andre interesserede var mødt op. De fik et vedkommende og troværdigt foredrag. Gode jagthistorier og andre naturoplevelser serveret på en meget afslappet og nærværende måde. Jørgens filosofier om naturen og livet gik rent ind hos publikum. Aldersspredningen lå fra 10-80 år, og alle havde en rigtig god aften.”
Jacob Gravlund Jørgensen, Fjordvang Efterskole


 

“Vi har her torsdag aften haft besøg af Jørgen Skouboe Møller i Lem Sogns Jagtforening. Vil bare gerne sige, det var et helt forrygende foredrag. En meget oplagt Skouboe var både oplysende og underholdende gennem hele foredraget. Og svarede beredvilligt på spørgsmål fra salen efterfølgende. Helt perfekt! Vi var ca. 170 tilhørerer, og jeg hørte kun positive og tilfredse kommentarer, da folk gik glade hjem. Jeg tror alle havde en super aften.”
Ole Jensen, Formand/kasserer for Lem Sogns Jagtforening


 

“En del deltagere kendte Jørgen fra tidligere møder. Der var øl og øl-pølser til Jørgen. Flere ønskede fælles-billeder- rygning og venskab.”
Jens Hangaard Nielsen, Jagtforening


 

“Jørgen Skouboe underholdt med historier og billeder fra hans mange oplevelser med Nak & Æd – rejser i ind- og udland på en fantastisk underholdende facon. De knap 50 tilhørere havde en meget hyggelig aften – og der var både lejlighed til at stille spørgsmål – og få svar – det var fremragende underholdning spækket med masser af sjove og spændende jagthistorier. Midtvejs var der kaffe, øl/sodavands pause – og snakken gik livligt. Han fortalte også om kommende arrangementer, dog uden at “røbe” for meget – så vi glæder os til at se udsendelserne, når de nu igen starter 26.01. på DR2. Vi takker Jørgen for en rigtig god aften – bestemt et arrangement vi gerne gentager!”
Bestyrelsen, Auning Jagtforening


 

”Det var fuldstædig i top foredraget”
Søren Østergård, S. Ø. Biler


 

“Jørgen Skouboe var virkelig dejlig at have på besøg. Både fordi han er meget sød og jovial, men også fordi han har en dejlig ydmyghed overfor sin rolle. Vi har allerede nu planer om at invitere Jørgen igen på et af vores andre biblioteker næste sæson”.
Jette Greibe, Norddjurs Biblioteker


 

“Jeg har fået mange rosende ord om Jørgens foredrag. ”Godt og underholdende” – og det var det jo, og skønt at det kunne få mændene af huse. De unge drenge der kom, giver da også lidt håb for fremtiden, der er stadig drengerøve der vil ud i naturen, i stedet for at sidde med rene negle og stirre sig blinde på en computerskærm. På pc’en nakker de selvfølgelig også bunker, men det er jo ligesom ikke det samme.. Tror at vi, hele flokken der var der i onsdags, vil glæde os meget til at se jeres nye udsendelser”.
Tine, Mariager Bibliotek


 

“Fantastisk foredrag med Jørgen Skouboe (…) det var da bare sådan en god oplevelse i Almind Forsamlingshus!”
Mikkel Hedegaard Almstedt


 

“Tak for et super godt foredrag i huntingcenteret d. 3. januar. Jeg er ikke jæger, men nyder stadig jeres spændende, lærerige og for det meste hysterisk morsomme rejser. Tak for alt inspirationen”.
Lene Kjeldgaard


 

“Jørgen Skouboe var super oplagt og fik i den grad publikum med.”
Rene Nielsen, Øster Snede Jagtforening


 

“En rigtig spændende aften med en veloplagt foredragsholder.”
Bodil Nissen, Nr.Hostrup Hus


 

“Vi har kun fået positive tilbagemeldinger 🙂 underholdende levende foredrag.”
Martin Christensen, MTI Kverneland